Vår betalapp Suntana har lanserats – ladda ned appen och sola solarium!

Suntana betalapp - ladda ned app sola solarium

Nu är äntligen vår egna betalapp Suntana klar

Vår betalapp Suntana har lanserats nu och finns att ladda ned i både Google Play och AppStore.

Som ni säkert märkt på sistone så har det blivit några turer mellan olika betalappar i våra olika anläggningar. Vi lovar! Nu är de tiderna förbi och det blir inga fler byten av betalappar från och med idag.

Vår betalapp Suntana app fungerar mycket bättre än övriga appar och bjuder på en hel del överraskningar. Några av dessa väntar vi med att berätta om tills de är helt färdigutvecklade. Nu funkar appen precis som Solarieappen som de flesta av er är bekanta med. Vi har valt att göra så i början för att underlätta överföring av saldon till den nya appen.

Vilka är de största fördelarna mot tidigare betalappar?

Huvudanledningen till att vi bestämde oss för att ta fram en egen betalapp var att de tidigare betalapparna inte kunde leverera det vi efterfrågade. Vår betalapp har några egenskapar som kommer att få de större konkurrenterna att skämmas. De stoltserar gärna med att de är störst och bäst i var och varannan mening när de i själva verket inte levererar. Nu får vi se hur länge de dröjer innan de inför samma funktionalitet i sina betalappar.

Solsaldo som kan användas i alla våra anläggningar

Vilken är den största fördelen med vår betalapp Suntana? En av de största fördelarna kommer att göra er solariekunder väldigt glada. Dock kan vi ännu inte gå ut med vad det är förrän det är helt klart. Funktionaliteten är ganska trivial men trots detta så kommer Suntana att den enda aktören som erbjuder sina solkunder den funktionaliteten. Vi tycker att det är självklart att funktioner som underlättar för våra kunder ska vara standard.

Detta är en funktion som du kommer att ha stor nytta framöver. Håll bara utkik så kommer du som solar i Stockholm city, Sundbyberg, Solna, Enskede eller Märsta bli väldigt glada.

Support: bättre och snabbare support

Nu när vi endast använder en betalapp så kommer supporten att både bli bättre och snabbare.

Erbjudanden och kampanjer: ta del av alla anläggningars erbjudanden och kampanjer

Du kommer att kunna ta del av erbjudanden och kampanjer från alla våra anläggningar framöver.

Vad händer med mitt saldo Solarieappen och Solappen.se?

Ni kunder som har Solarieappen och Solappen.se kan överföra ert saldo till den nya Suntana appen. Följ instruktionerna nedan som förklarar hur ni går tillväga för att överföra era saldon från Solappen.se och Solarieappen.

Solappen.se kunder

Ladda ner vår betalapp Suntana, från Google Play eller AppStore, och följ nedanstående instruktioner:

– Ta en printscreen av ert saldo i Solappen.se.

– Maila printscreen och ert mobilnummer oss så kommer ni att få ert solsaldo överfört till den nya Suntana appen.

Solarieappen kunder

Ni som använder Solarieappen kommer att få ert solsaldo automatiskt överfört i vid registreringen i den nya appen.

Ladda ner vår betalapp Suntana, från Google Play eller AppStore, och följ instruktionerna nedan för att snabbregistrera dig och få ditt saldo i Solarieappen överförd till vår nya app Suntana.