Hur man bör sola solarium första gången?

Sola solarium första gången? Är det din första gång du ska sola solarium? Söker du information om hur man går tillväga för att sola solarium på Suntana? Eller vill du ha information om hur man går tillväga för att sola solarium på ett säkert sätt första gången? Ifall det är första gången du solar solarium hos oss så behöver du inte vara orolig. Här går vi igenom hur du snabbt och enkelt går tillväga för att sola solarium på bästa sätt hos oss och hur du går tillväga för att sola solarium på ett säkert sätt på hos oss.

Så här solar du

Så här solar du på våra Solarium anläggningar

Hur solar man solarium på bästa sätt hos Suntana? Här går vi igenom hur man solar solarium på bästa sätt hos Suntana.

Sola solarium med smink, foundation och smycken?

Nej, avlägsna smink, foundation och smycken innan du solar solarium.

Så här enkelt är det att sola hos oss steg för steg

  1. Välj ett ledigt solarium
  2. Rengör solariet med desinfektionsspray
  3. Lägg in mynt för önskad soltid
  4. Solariet startar automatiskt efter 3 minuter
  5. Vid nödfall använd stoppknappen
  6. Rengör och städa efter din solning

Sola solarium första gången hur länge?

Sola solarium första gången hur länge? Svaret på hur länge kan man sola solarium första gången och mycket mer finns i vår artikel om sola solarium säkert där vi tar upp några av de vanligaste frågorna när det gäller att sola solarium. Läs vår information om hur du ska sola solarium säkert.

Sola solarium säkert

För att sola solarium säkert så är det viktigt att du börjar med att kolla upp vilken hudtyp du har så att du kan utgå ifrån rätt rekommendationer. Här kan du läsa mer om de 6 vanligaste hudtyperna => solarium hudtyper.

När du har kollat upp din hudtyp så är det viktigt att du följer alla anvisningar och rekommendationer som både finns här vår hemsida och vid respektive solarium.  Läs gärna även mer på vår informationssida om hur du solar säkert => sola solarium säkert.

Säker och bästa solupplevelse

Se till att läsa på inför din solarium solning hos Suntana så att du får en säker och bra solupplevelse. Suntana önskar dig en säker och bästa solupplevelse!