Sola solarium billigare i Stockholm – utnyttja vår julkampanj med Dubbelt-Upp!

Är du stressad inför alla julklappsköp? Lugn! Vi på Suntana har det bästa julklappstipset till dig! Köp ett solkort med valfri summa och få 100% extra att sola för i världens bästa solarium från Ergoline!

Bor du i Stockholm, SolnaSundbybergEnskede eller Märsta och vill sola solarium billigt? Nu har du eller någon du älskar med möjlighet att sola solarium riktigt billigt i Stockholm, Solna, Sundbyberg, Enskede och Märsta helt enkelt!

Ta del av vårt sola solarium erbjudande. Passa på och köp en fantastisk gåva till dig själv eller någon som vill sola solarium billigt i Storstockholm.

Sola solarium billigt i Stockholm – 100% extra

Sola billigt i Stockholm, Solna, Sundbyberg, Enskede och Märsta!

Just nu kör Suntana en grym julkampanj som innebär att du kan sola solarium galet billigt på alla våra anläggningar runtom i Stockholm! En galen julkampanj med Dubbelt-Upp som innebär du får helt sola solarium 50% billigare än vanligt.

Passa på och utnyttja erbjudandet och sola solarium på våra anläggningar i Stockholm på adresserna S:t Eriksplan, Solna, EnskedeSundbyberg och Märsta.

Du får 100 % extra på beloppet du laddar på – ladda på med 500 kr och få 1000 kr att sola för!

Suntanas Dubbelt-Upp kampanj inför julen innebär att du får 100% extra på beloppet du laddar på ditt e-solkort med oavsett om du laddar ditt e-kort eller chipkort. Ladda på ditt e-solkort med 300,500 eller 700 kr och få 600 kr, 1000 kr och 1400 kr att sola solarium med.

Nya sättet att sola – testa vårt Red Light Beauty concept!

Passa på och använd erbjudandet för att testa våra nya och toppmoderna solarium från världsledande Ergoline som finns i alla våra anläggningar.

Prova våra värstingsolarium Ergoline Prestige 1600 Hybrid LED och Ergoline Prestige 1400 liggsolarium samt Lexudus ståsolarium med RÖDA SmartSun Beauty Light rör som har Anti-Age och hudvårdande effekter.

Dessa solarium ingår vårt “Red Light Beauty concept” som är det nya sättet att sola här. Beauty Light-rören. Rören är helt nyutvecklade och balanseras upp med blåa UV-rör för en djup och långvarig färg, men som samtidigt vårdar din hud och reducerar rynkor och linjer samtidigt som du får en sammetslen hud. Kan det bli bättre?

Sola solarium billigt i Stockholm - julkampanj Dubbelt-Upp!

Laddat solsaldo gäller obegränsad tid

Tänk på att ditt laddade solsaldo gäller obegränsad tid så passa på fyll ditt kort ordentligt så du får sola solarium billigt under en lång tid.

Kampanjen gäller 20-27 december 2018

Passa på och fyll ditt kort under kampanjperioden då kampanjen är tidsbegränsad. Julkampanjen gäller endast mellan 20-27 december 2018 så passa på och fyll ditt kort under den perioden. Svårt att få ett bättre billigt solarium i Stockholm tips!

När du laddat ditt kort under denna period så gäller ditt laddade saldo utan tidsbegränsning. Ladda på ditt kort rejält under kampanjen så kan du behålla brännan under en lång tid efter julen.

Välkommen till solen och värmen hos Suntana!