Nu har St Eriksplan fått ett nytt ståsolarium från Lexodus!

Lexodus - nytt ståsolarium i Stockholm

Suntana Drop-In Solarium i St Eriksplan, Stockholm, har fått ett helt nytt ståsolarium från Lexodus som är det modernaste och senaste i branschen när det gäller ståsolarium. Vårt nya ståsolariet Lexodus är den bästa och senaste toppmodellen när det gäller ståsolarium.

Lexdous är utrustad med femtio Lexodus Original lampor med hög kvalitet och tre specialdesignade högtrycks ansiktskanoner, Lexintense, alla gjorda att passa de högsta kraven. Placeringen av lamporna och den ovala inre designen säkerställer så att hela kroppen täcks på ett optimalt sätt och förstärker solningseffekten (Interference Ratio Optimization, IRO).

Lexodus är utrustad med låg- och högtryckslampor för bästa och ren UV, kollagen, bästa solningseffekten solbränna eller Solagen.

Lexdous gör alla sinnen nöjda och ger resultat!

Lexodus - stå solarium, Suntana St Eriksplan, Stockholm

Vårt nya ståsolarium Lexodus ger kraft och energi för alla smaker. Lexodus toppmodell har 50 UV-lampor vilka ger unika möjligheter att nå nya resultat på flera fronter. Lexodus solariet är utrustad med specialdesignade program som säkerställer att ståsolariet kan justeras till perfektion.

Sola solarium stående till perfekt temperatur

Lexodus har även en hög effektiv och mycket tyst kropp med ett fläkt och kylsystem som enkelt kan justeras för att passa alla personliga krav. Lexodus har en temperatursensor CTC (Computerized Temperature Control) som säkerställer att ståsolariet alltid fungerar på 42 ° C, vilket är den perfekta temperaturen för solning.

Lexodus - nytt stå solarium i Stockholm City

Sola ståsolarium och bli nöjd genom flera sinnen

Suntanas målsättning är att erbjuda alla våra kunder den bästa solupplevelsen. Lexodus är perfekt för detta ändamål då ståsolariet är standardutrustad med 4SENSES sensorer som säkerställer att du får en solupplevelse utöver det vanliga genom alla sinnen. Lexodus är utrustad med SBC (Senses Body Cooling), SSS (Senses Sound System) och SAB (Senses Aroma and Breeze).

Lexodus tekniskt data och komfort

Lexodus ståsolarium bidrar både till förstärkt solningseffekt. Så här är det bara fördelar för dig som vill sola solarium.

 • Lexodus original lamps, 190 cm: 50 pcs
 • Lamp power: 160-200W
 • Lexintense Face tanner lamps: 3 x 200W
 • Optimized tanning effect: IRO – Interference Ratio Optimization
 • Adjustable Electronic Ballasts: LEXMode
 • Temperature controlled on variable times
 • 4SENSES System
 • SBC – Senses Body Cooling
 • SSS – Senses Sound System
 • SAB – Senses Aroma & Breeze
 • Plug & Play Audio HiFi with MP3

Lexodus finns i rum 4

Du hittar ståstolariet Luxodus i rum 4 på Suntana Drop-In Solarium i St Eriksplan. Läs mer om våra ståsolarium i Stockholm och i vilka av solarium anläggningar som har stå solarium i Stockholm.

Lexodus ståsolarium i Stockholm City - Suntana St Eriksplan, Torsgatan 49