Suntana Drop-In Solarium i S:t Eriksplan har utökats med ett nytt Ergoline Prestige 1400 solarium

Som en del av vår målsättning att bli Stockholms bästa solarium så har vi åter uppgraderat en av våra  solarieanläggningar. Först ut var Suntana i Solna som utökades med ett nytt rum och ett nytt Ergoline Prestige 1400 solarium. Denna gång är det anläggningen på S:t Eriksplan som har uppgraderats. Detta är den första av flera kommande uppgraderingar av solariesängarna på Suntana i S:t Eriksplan.

Nytt Ergoline Prestige 1400 solarium

Vår anläggning på S:t Eriksplan har nu utrustats med ett nytt Ergoline solarium, nämligen värstingsängen Ergoline Prestige 1400 som är den modernaste och senaste i solariebranschen. Ergoline är det som gäller för att få en bra och effektiv solbränna helt enkelt.

Bästa solarium i S:t Eriksplan med omnejd

Suntana S:t Eriksplan har nu tre Ergoline Prestige 1400 (dessa finns i Rum 5, 6 och 7). Ifall du är ute efter bästa solarium i S:t Eriksplan så har du hittat det. Inget solarium i närheten av vår anläggning på S:t Eriksplan med omnejd kan mäta sig med oss när det gäller att ha nya, moderna och effektiva solarier.

Inom kort kommer vår anläggning att uppgraderas ytterligare med nya solariesängar. Anläggningen kommer att få ett nytt Ergoline ståsolarium och två nya Ergoline Prestige 1600 sängar. Ergoline Prestige 1600 sängarna har ännu inte släpps helt fria på den svenska marknaden.

Den svenska huvudleverantören av sängarna genomgår för tillfället en provperiod i Sverige med några få utvalda solarium. När sängarna slutligen blir helt godkända så kommer de att släppas fria på den svenska solariemarknaden. Du kan läsa mer om den nya Ergoline säng på bolaget hemsida.

Uppgraderingarna är ett ytterligare led i vår ambition att erbjuda dig Stockholms bästa solarium helt enkelt!

Suntana Drop-In Solarium i S:t Eriksplan

Se Suntana Drop-In Solarium i S:t Eriksplan för mer information om vår anläggning.