Grattis Enskede! Snart får ni Enskedes bästa solarium - Solsystemet Öst i Enskede blir Suntana

Solsystemet Öst i Enskede blir Suntana

Suntana Drop-In Solarium har tagit över driften av Solsystemet Öst i Enskede som kommer att skyltas om till Suntana Drop-In Solarium Enskede. För dig som solkund väntar ett flertal positiva överraskningar. Du har säkert redan fått vårt meddelande om vad som kommer att hända under närmaste tiden.

Annars har du säkert märkt att solariet är stängt och arbete pågår för fullt inför nylanseringen av vårt solarium i Enskede. Då det kommer att hända lite fler saker under den närmaste tiden så tänkte vi upplysa alla kunder om detta här på vår hemsida. All viktig information kommer att finnas här på hemsidan och Facebook där du kan följa utvecklingen löpande.

Totalrenovering, nya solarier & nytt betalsystem

Solarieanläggningen kommer att få ett rejält ansiktslyft och en rejäl uppgradering både till utseende och till maskinpark. Bland annat så har vi påbörjat en totalrenovering av hela anläggning och flera av solarierna kommer att bytas ut mot de nyaste och modernaste solarierna på marknaden.

Suntana i Enskede har premiäröppning runt den 10 maj

Solariet kommer att vara stängt i ca 10 dagar under renoveringen. Renoveringen av solarium anläggningen påbörjades i slutet av april och vi räknar med att allt kommer att bli klart runt den 10 maj då vi kommer att ha vår premiäröppning för Enskedes bästa solarium.

Nya solarier från Ergoline och Luxura

Flera av solarierna kommer att bytas ut mot nya och moderna solarier från bland annat världsledande Ergoline och Luxura. Det handlar om Ergolines största modell Ergoline prestige 1400 samt Luxuras största modell Luxura X-10 atmosphere IP Controll.

Ergoline Prestige 1400 - Solarium Enskede

Nytt betalsystem – app + Swish

Nytt betalsystem med app i mobilen kommer att installeras. Du kommer att kunna köpa elektroniska solkort direkt i mobilen och betala med Swish. Du kan läsa mer om vår SolarieApp.

Nya och längre öppettider – öppet alla dagar 06-23 året runt

Solariets öppettider kommer att förlängas och vi kommer att ha öppet 06-23 alla dagar året runt.

Hjärtligt välkomna för bästa solupplevelse i Enskede!

Vi hoppas att ni kära kunder har överseende med renoveringen. Allt detta och mycket mer som kommer härnäst gör vi för att kunna erbjuda er bästa möjliga solupplevelse. Det är Suntanas motto som vi tagit med oss till Enskede och vi blir inte nöjda förrän anläggningen är Enskedes bästa solarium.

Mvh Personalen

Suntana Drop-In Solarium Enskede

Följ allt som händer på vår hemsida och Facebook

https://www.facebook.com/SuntanaEnskede