Suntana Drop-In Solarium i S:t Eriksplan och Sundbyberg har uppgraderats med varsin två Ergoline Prestige 1600 solarium

Som en del av vår målsättning att bli Stockholms bästa solarium så har vi åter uppgraderat våra solarieanläggningar. Först ut var Suntana Solna som utökades med både ett nytt rum och ett nytt Ergoline Prestige 1400 solarium. Nästa anläggning på tur var Suntana Sundbyberg som fick nytt ståsolarium av värstingmodellen Ergoline Sunrise 488. Därefter fick Suntana S:t Eriksplan ett Ergoline Prestige 1400 solarium och ett Lexodus ståsolarium.

Nu har turen åter kommit till våra toppmoderna solarieanläggningar i S:t Eriksplan och Sundbyberg. Båda anläggningarna har nu utrustats med de senaste solarierna på marknaden. Detta är bara en av flera kommande uppgraderingar av solariesängarna i våra solarium i Stockholm. Se till att hålla utskick efter våra nyheter.

Två Ergoline Prestige 1600 RED LED solarium

Våra anläggningar i S:t Eriksplan och Sundbyberg har nu utrustats med två Ergoline prestige 1600 Hybrid performance RED LED som är det senaste i solariebranschen. Ergoline Prestige 1600 är perfekt för den som vill bli brun och samtidigt reducera fina linjer och rynkor.

Ergoline Prestige 1600 är det nya sättet att sola solarium

Ergoline solarium är det som gäller för att få en bra, effektiv och skonsam solbränna helt enkelt. Se gärna nedanstående trailer och tutorial videos för att förstå lite mer om våra nya solarium sängar och varför de är de bästa i branschen.

Ergoline Prestige 1600 trailer video

Ergoline Prestige 1600 tutorial video

Ergoline Prestige 1600 tekniska specifikationer

Här har du lite av de tekniska specifikationerna och komfort- och skönhetsfunktionerna på det nya solariet.

 • 38 st 200w Extreme Power rör
 • 14 st 200w Röda ”Beauty Lights” rör
 • 4 st 550w Extreme Power ansiktskanoner
 • 3 st Röda ”BeautyLights” ExtremePower UvB rör för ansiktet
 • 2 st 250 axelförstärkning
 • Nackförstärkningsreflektor
 • Air Conditioner
 • Aqua fresh & aroma
 • 3D sound
 • MP3 dock in eller Mp3-plugin via Bluetooth
 • Svensk voiceguide
 • Personal Sunstyle” Välj mellan Intensive, Medium eller Sensetive beroende på din hud typ.

Du kan läsa ännu mer om Ergoline Prestige 1600 på bolagets hemsida.

Ergoline Prestige 1600 RED LED solarium  Suntana i S:t Eriksplan har fått varsin två Ergoline Prestige 1600 solarium!

Bästa solarium i S:t Eriksplan och Sundbyberg med omnejd

Ifall du letar efter det bästa solariet i Stockholm så hittar du två hos oss. Inga solarium i närheten av våra anläggningar på S:t Eriksplan och Sundbyberg kan mäta sig med oss när det gäller att ha nya, moderna och effektiva solarier.

Suntana S:t Eriksplan har nu två Ergoline Prestige 1600 (Rum 6 och 7), två Ergoline Prestige 1400 (Rum 3 och 5) och ett Lexodus ståsolarium (Rum 4). Läs mer om det bästa solariet i S:t Eriksplan!

Suntana Sundbyberg har nu två Ergoline Prestige 1600 (Rum 7 och 9), två Ergoline Prestige 1400 (Rum 3, 4 och 6) och ett Ergoline Sunrise 488 ståsolarium (Rum 2). Läs mer om det bästa solariet i Sundbyberg!

Suntana i Sundbyberg har fått varsin två Ergoline Prestige 1600 solarium!  Suntana solarium har Ergoline Prestige 1600 solarium!

Fler uppgraderingar av våra anläggningar

Inom kort kommer flera av våra anläggning att uppgraderas ytterligare med nya solariesängar. Uppgraderingarna är ett ytterligare led i vår ambition att erbjuda dig Stockholms bästa solarium helt enkelt!