Ergoline Sunrise 488 ståsolarium

Nu har Sundbyberg fått ett nytt ståsolarium från Ergoline!

Suntana Drop-In Solarium i Sundbyberg har fått ett helt nytt ståsolarium från Ergoline som är det modernaste och senaste i branschen. Det nya ståsolariet är Ergolines bästa och senaste ståsolarium, nämligen toppmodellen Ergoline Sunrise 488 med Vibra Shape.

Ergoline Sunrise 488 med Vibra Shape ger resultat!

Vårt nya ståsolarium Ergoline Sunrise 488 ger kraft för alla smaker. Ergolines toppmodellen har 48 UV-lampor och är utrustad Vibra-Shape vilket ger unika möjligheter att nå nya resultat på flera fronter. Solariets olika funktioner styrs bekvämt via den innovativa manöverkontrollen med pekteknologi.

Träna samtidigt som du solar solarium stående

Nu blir din solningen i kombination med Vibra- Shape ett träningspass. Tack vare Vibra Shape så tränar den solande sin kropp utan att svettas. De rytmiska vibrationerna från Vibra Shape-plattan har många positiva effekter på hälsan. Vibra Shape vibrationerna stöder uppbyggnaden av muskler, stimulerar fettförbränningen samt förbättrar rörligheten och kroppskoordinationen.

Förstärk solningseffekten

Tack vare den förbättrade tillförseln av näringsämnen till huden förstärks solningseffekten samtidigt.

Ståsolarium bra eller dåligt?

Ergoline Sunrise 488 ståsolarium bidrar både till förstärkt solningseffekt och träning. Så här är det bara fördelar för dig som vill sola solarium.

  • 48 x 200W
  • Voice Guide
  • *Dynamic Power

* Maximum output

Vibra Shape – du kan träna under solningen
  • Silent Cooling

Ergoline Sunrise 488 finns i rum 2

Du hittar ståstolariet Ergoline Sunrise 488 i rum 2 på Suntana Drop-In Solarium i Sundbyberg. Läs mer om våra ståsolarium i Stockholm och i vilka av solarium anläggningar som har stå solarium i Stockholm.

Ergoline Sunrise 488 - nytt ståsolarium i Sundbyberg