Solarium Stockholm billigt? Här är det billigt att sola solarium!

Billigt Solarium i Stockholm tips? Bra och billigt Solarium i Stockholm tips? Nu behöver du inte leta längre leta efter vart du kan sola solarium billigt i Stockholm. Hos Suntana Drop-In Solarium i Stockholm solar du alltid i bra solarium och nu kan du alltid sola billigt också. Suntana har fasta erbjudanden och löpande specialerbjudanden som gör att du alltid solar billigt i våra solarium.

Billiga solarium Stockholm

Letar du efter billiga solarium Stockholm? Sluta leta då du för tillfället har fyra billiga solarium i Stockholm att välja emellan. Då menar vi inte att de är “billiga solarium” på ett negativt sätt, utan bara att det är billigt att sola i dessa solarium i Stockholm.

Du kan sola billigt i Stockholm i vårt solarium i Vasastan på S:t Eriksplan samt våra solarium i Solna, Sundbyberg och Enskede. Nedan går vi igenom hur våra anläggningar bli billiga solarium i Stockholm. Här får du reda på hur du kan få maximal soltid för pengarna och upp till 30-100% extra solarietid.

Sola solarium billigt i Stockholm när du betalar med mobilen

Billigt solarium Stockholm - SuntanaSuntana Drop-In solarium har fasta rabatter för de som väljer att betala med mobilen. Det gör att du alltid kan sola billigt. Betala din solning med mobilen så får du upp till 30% extra soltid för pengarna. Så här ser vårt bonussystem ut för dig som väljer att ladda ditt e-solkort:

– Tankar du 300 kr att sola för får du soltid för ett värde av 360 kr, 20 % extra soltid för pengarna
– Tankar du 500 kr att sola för får du soltid för ett värde av 625 kr, 25 % extra soltid för pengarna
– Tankar du 700 kr att sola för får du soltid för ett värde av 910 kr, 30 % extra soltid för pengarna

Läs mer om våra olika betalalternativ och utnyttja våra laddningsrabatter.

Sola solarium billigt i Stockholm oavsett plånbok

Suntana har som ambition att alltid ha solarium för alla oavsett plånbok och har således alltid en stor variation av solarium sängar i våra anläggningar. Samtidigt så vill vi att alla våra solariekunder ska ha en möjlighet att använda alla våra solarium sängar inklusive de senaste och toppmoderna sängarna såsom våra liggsolarium Ergoline Prestige 1600Ergoline Prestige 1400 och våra stående solarium Lexudus och Ergoline Sunrise 488.

Genom våra ständiga kampanjer och rabatter så skapar vi en möjlighet för alla att sola i värstingsängarna Ergoline 1600, Ergoline 1400 och Ergoline Sunrise 488 billigt.

Billigt solarium i Stockholm tips

Passa på och utnyttja våra erbjudanden och sola solarium på våra anläggningar i Stockholm på adresserna S:t Eriksplan, SolnaSundbyberg och Enskede

Dubbelt-Upp kampanjer – sola solarium 50% billigare i Stockholm

Nyligen hade Suntana en Dubbelt-Upp kampanj för att fira jul och nyår i sluttampen. Detta är en återkommande kampanj som vi har årligen. Passa på och ladda ditt solkort med så mycket du kan så får du 100% extra på allt du laddar.

Ladda 500 kr så får du 1 000 kr att sola för. Eller varför inte ladda ditt kort med 1000 kr och få 2 000 kr att sola för. Ladda på inför hela året så solar du billigt i Stockholm året runt.

Dubbelt-Upp kampanj vid nylanseringar – sola solarium 50% billigare i Stockholm

Under 2017 lanserades vår solarium anläggning i Enskede. Anläggning blev total renoverad och fick många nya solarium, vilket vi ville fira genom en Dubbelt-Upp kampanj. Nu tillhör vårt solarium i Enskede ett av de största och modernaste solarium anläggningarna i Norrort med solarium i världsklass.

För att fira detta så erbjöd vi alla våra solkunder att sola 50% billigare på vårt solarium i Enskede. Det blev en lyckad kampanj som uppskattas av alla våra solkunder. Passa på och ladda ditt kort när vi lanserar en ny solarium anläggning.

Fler Dubbelt-Upp kampanjer – sola solarium 50% billigare i Stockholm

Håll utkik efter liknande Dubbelt-Upp kampanjer då vi planerar att ha liknande kampanjer löpande inför större högtider och ledighet. Detta är ett sätt att belöna våra lojala och återkommande solariekunder. Sedan kommer vi att ha fler Dubbel-Upp kampanjer varje gång en ny solarium anläggning öppnas eller uppgraderas. Detta är bland annat ett sätt att erbjuda våra kunder ett billigt sätt att prova de nya solariesängarna.