Om två dagar är det dags för julafton och sedan infaller nyårsafton en vecka senare. En del har fullt upp med att inhandla julklappar och mat till festligheterna. Andra funderar på att skaffa sig själva en fin färg till jul och nyår och undrar över våra öppettider under de kommande helgerna. Suntana Solarium har öppet som vanligt under helgdagarna jul och nyår samt även under mellandagarna. Vi har samma öppettider året runt!

Så skaffar du dig en fin färg till jul och nyår!

Just nu har vi en riktigt grym kampanj där du får 100% extra på allt du laddar på ditt solkort med. Du kan läsa mer om vår julkampanj HÄR =>. Passa på och sola solarium billigt i Stockholm och skaffa dig en fin solbränna till jul och nyår.

Just nu kan du sola till halva priset på alla våra anläggningar i Stockholm på adresserna S:t Eriksplan, SolnaSundbyberg och Enskede.

Ifall du inte redan skaffat dig en fin färg så ska du passa på och utnyttja vårt erbjudande.

Se till att skaffa dig en fin färg till alla festligheter och inled det nya året med en riktigt fin färg!

Inled inte det nya året som en blekfis, utan kom till Suntana och skaffa dig den perfekta solbrännan!

Du hinner arbeta upp färgen redan nu till det nya året så passa på och utnyttja vår grymma kampanj!

Köp solkort åt dig själv eller dina nära och kära!

Ett laddat solkort är den perfekta julklappen åt dig eller dina nära och kära. Det som gör det ännu bättre är att du laddar på solkortet till halva priset. Just nu får du 100% på allt allt du laddar på solkortet.

Julkampanj - Få Dubbelt-Upp & sola solarium billigt i Stockholm, Sundbyberg & Solna!

Suntanas öppettider under Jul och Nyår

Suntana har öppet året runt. Under jul- och nyårshelgen har vi öppet precis som vanligt hela Jul- och Nyårshelgen, alltså 6-23 på de flesta av våra anläggningar. Här hittar du öppettiderna för alla våra anläggningar.

Soliga jul- och nyårshälsningar från Suntana