Totalrenovering, nytt solarium och nya rör med Anti-Age &  D-vitamin

Suntana i Solna (gamla Soldirekt) har genomgått en total renovering av lokalen som numera är ren och fräsch – Soldirekt har blivit ett nytt solariumSuntana i Solna helt enkelt. Suntanas Drop-In solarium i Solna har även fått två nya solarium sängar. Därutöver har samtliga rör på alla våra solarium bytts ut för att garantera att du som kund får en snygg solbränna när du solar hos oss i Solna. För att förgylla din solupplevelse hos oss har vi utrustat en av våra solarium sängar med Tan Beauty rör från Ultra Tan.

Nya solarium sängar från Ergoline och Luxura!

Suntana i Solna har bland annat fått ett nytt solarium från Ergoline som är det modernaste och senaste i branschen. Den nya solarium sängen är en av Ergolines värstingsängar, nämligen den senaste modellen Ergoline Prestige 1400. Därutöver har vi tagit in en solarium säng från Luxura, nämligen Luxura X7 som är en av deras bättre solariesängar.

Suntana Drop-In Solarium i Solna med Ergoline Prestige 1400 solarium sängarSuntana Drop-In Solarium i Solna med Luxura X7 solarium sängar

Tan Beauty rör – solarium med Anti-Age & D-vitamin rör

Solarium med Anti-age & D-vitamin rör

I rum 3 så hittar du vårt solarium, Red Savina, som har utrustats med den senaste teknologin när det gäller solarium rör. Solariumet har utrustats med rör med s.k. ”Anti-Age & D-vitamin effekt“. Ultra Tan har tagit fram rören som kallas för Tan Beauty rör vilka är speciellt framtagna för att erbjuda dig som solar något utöver en vanlig solning och färg.

Rör anti-age och hudvårdande effekter

När du  solar i Red Savina så får du en vacker brun färg med en anti-age och hudvårdande effekter. Det är ett helt nytt och unikt sätt att sola solarium som kombinerar en perfekt solbränna med en effektiv anti-age behandling och D-vitaminproduktionen aktiveras. Tan Beauty är helt enkelt det nya sättet att sola solarium! Läs mer på Tan Beauty – the new way of Tanning

Suntana Drop-In Solarium i Solna

Se Suntana Drop-In Solarium i Solna för mer information.