Suntana Drop-In Solarium i S:t Eriksplan och Sundbyberg har fått fler Ergoline Prestige 1600 solarium!

Suntanas mål är att bli Stockholms bästa solarium kedja. Därför uppgraderar vi våra anläggningar med jämna mellanrum med de absolut senaste solarierna i branschen. Suntana i S:t Eriksplan och Sundbyberg har i olika omgångar fått nya solarium och är nu två av Sveriges bästa solarier.

Först fick båda anläggningarna nya ståsolarium. Sundbyberg fick ett Ergoline Sunrise 488 och S:t Eriksplan fick ett Lexodus ståsolarium. Sedan installerades två nya Ergoline Prestige 1600 solarium i båda anläggningarna.

S:t Eriksplan och Sundbyberg ingår i vår nya satsning “The RedLight Beauty Concept” som utgörs av solarier med en unik kombination av UV-ljus och rött ljus. RedLight-solarierna ger en vacker och långvarig solbränna samtidigt de vårdar huden.

Vårt “The RedLight Beauty Concept” har blivit så populärt att vi var tvungna att ta in Ergoline Prestige 1600 solarium. Därför installerades nyligen två nya Ergoline Prestige 1600 i anläggningarna. Nu har både S:t Eriksplan och Sundbyberg 3 Ergoline Prestige 1600 vardera. Anläggningarna är nu utrustade med de bästa solarierna på marknaden och utgör två av de bästa solarierna i Stockholm. Nedan kan du läsa mer om de nya solarierna.

The RedLight Beauty Concept är det nya sättet att sola solarium. Därför har vi sett till så att det finns RedLight solarium och solarium med RedLight beauty rör i alla våra anläggningar.

Fler Ergoline Prestige 1600 RED LED solarium

S:t Eriksplan och Sundbyberg har nu fått fler Ergoline solarium. Det är givetvis fler av värstingmodellen Ergoline prestige 1600 Hybrid performance RED LED som är det senaste i solariebranschen. Ergoline Prestige 1600 är det nya sättet att sola solarium för att få en bra, effektiv och skonsam solbränna helt enkelt. Kolla gärna in nedanstående videos för att förstå varför de är bäst i branschen.

Ergoline Prestige 1600 trailer video

Ergoline Prestige 1600 tutorial video

Ergoline Prestige 1600 tekniska specifikationer

Här har du lite av de tekniska specifikationerna och komfort- och skönhetsfunktionerna på det nya solariet.

 • 38 st 200w Extreme Power rör
 • 14 st 200w Röda ”Beauty Lights” rör
 • 4 st 550w Extreme Power ansiktskanoner
 • 3 st Röda ”BeautyLights” ExtremePower UvB rör för ansiktet
 • 2 st 250 axelförstärkning
 • Nackförstärkningsreflektor
 • Air Conditioner
 • Aqua fresh & aroma
 • 3D sound
 • MP3 dock in eller Mp3-plugin via Bluetooth
 • Svensk voiceguide
 • Personal Sunstyle” Välj mellan Intensive, Medium eller Sensetive beroende på din hud typ.

Du kan läsa ännu mer om Ergoline Prestige 1600 på bolagets hemsida.

Ergoline Prestige 1600 RED LED solarium   Suntana i St Eriksplan har fått ett nytt solarium - Ergoline Prestige 1600 solarium!

Bästa solarium i Stockholm (S:t Eriksplan och Sundbyberg)

Ifall du letar efter det bästa solariet i Stockholm så hittar du två hos oss. Inga solarium i närheten av våra anläggningar på S:t Eriksplan och Sundbyberg kan mäta sig med oss när det gäller att ha nya, moderna och effektiva solarier. I båda anläggningarna finns åtminstone 3 RedLight solarium av den senaste modellen:

Suntana S:t Eriksplan har nu 3 Ergoline Prestige 1600 (Rum 5, 6 och 7), 1 Ergoline Prestige 1400 (Rum 3) och 1 Lexodus RedLight ståsolarium (Rum 4). Läs mer om det bästa solariet i S:t Eriksplan!

Suntana Sundbyberg har nu 3 Ergoline Prestige 1600 (Rum 6, 7 och 9), 2 Ergoline Prestige 1400 (Rum 3 och 4) och 1 Ergoline Sunrise 488 ståsolarium (Rum 2). Läs mer om det bästa solariet i Sundbyberg!

Suntana i Sundbyberg har fått ett nytt solarium - Ergoline Prestige 1600 solarium!  Suntana solarium har Ergoline Prestige 1600 solarium!

RedLight Beauty-koncept i alla våra anläggningar

Samtliga Suntana anläggningar har RedLight Beauty solarium. Räkna med att anläggningarna kommer att få fler solarier enligt vårt RedLight-konceptet. RedLight Beauty är det nya sättet att sola solarium. som Stockholms bästa solarium är att erbjuda våra kunder det absolut bästa och skonsammaste solarieupplevelsen.